HELAAS….. ook wij hebben onze deuren voor de tweede keer dit jaar moeten sluiten!

 

Enthousiaste reacties

Maar wat waren wij blij met zoveel enthousiaste reacties op onze ‘extra’ maandag open om toch zoveel mogelijk mensen te kunnen voorzien van een mooi “kerstkapsel”.

Nieuwe acties

Natuurlijk zullen wij er ook nu weer alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie haar ook in deze periode weer goed zit! Wij hebben daarvoor weer verschillende pakketjes voor jullie samengesteld; deze pakketjes komen wij dan persoonlijk bij jullie afgeven. Een familielid of vriend(in) verrassen kan natuurlijk ook; dan geven wij het bij haar/hem af!

Het wordt zelfs nog beter

Toch gaan wij het net iets anders doen dan tijdens de eerste lockdown (het wordt nog beter )

Telefonisch advies

Dit keer zijn wij op een aantal momenten in de salon aanwezig om jullie telefonisch te woord te staan. Belangrijk: wij mogen alleen de telefoon opnemen, persoonlijk naar de winkel komen is voor jullie niet mogelijk; wij mogen geen klanten ontvangen in de kapsalon!

Telefonisch zijn wij bereikbaar op:

Dinsdag 10:00 tot 12:00
Vrijdag    10:00 tot 12:00
Zaterdag 10:00 tot 12:00

Lukt het je dan even niet om te bellen; mailen kan natuurlijk altijd:  Corina_daisy@hotmail.com

De leukste pakketten voor je haar

Ben je nieuwsgierig naar de pakketten die wij hebben samengesteld: kijk even op de site. Zit er niet bij wat jij graag wilt hebben; geen probleem, dan passen wij het pakket aan.

Bedankt voor alle lieve reacties

Iedereen SUPER bedankt voor alle lieve berichtjes die wij hebben ontvangen; dat is voor ons een enorme steun. Wij blijven voor jullie klaar staan: houd onze facebook- en instagrampagina in de gaten hoe wij deze periode door gaan.

 

Blijf allemaal gezond, liefs,

Corina & Daisy