Onze passie

Een van de mooiste dingen binnen ons vak vinden wij het kleuren. Het haar laten stralen door zachte kleurnuances, balayage of door juist een compleet andere look. De creativiteit op het gebied van kleuren kan Daisy ook goed kwijt in de verschillende wedstrijden aan waar ze mee doet. En niet onverdienstelijk! Zo stond Daisy maar liefst 5x in de finale van de Wella Trend Vision Award, waarvan ze twee keer de tweede plek wist te bemachtigen. En daar zijn we best wel trots op!

Wella Trend Vision Award

De Wella Trend Vision Award is een precieuze internationale prijs, voor kappers die zich wille onderscheiden op het gebied van kleur. Benieuwd naar Daisy haar creaties? Hier een paar voorbeelden.

Wella Trend Vision Daisy Schindeler

Daisy Schindeler eigen werk

De laatste trends & de nieuwste technieken

Al jaren is Corina’s Haarmode dé specialist op het gebied van kleuren. Onze kapsters volgen regelmatig cursussen en workshops en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste technieken. Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat we samen met jouw kijken welke kleur het beste bij je gezicht past, zodat je altijd met een goed en mooi gekleurd kapsel de salon weer verlaat.

Binnenkort weer een wedstrijd?

Daisy en haar collega’s zijn alweer druk bezig met het opendoen van inspiratie op het gebied van kleuringen. Wie weet beproeft Daisy binnenkort wel weer haar geluk tijdens een wedstrijd!