Lieve klanten,

Allereerst willen wij jullie natuurlijk heel hartelijk bedanken voor het feit dat jullie op ons hebben gewacht! In de afgelopen tijd hebben wij enorm veel lieve berichten, appjes, e-mails en telefoontjes van jullie ontvangen. Dat heeft ons zoveel goed gedaan; het feit dat jullie zo met ons mee hebben geleefd heeft ons ook vaak ontroerd: ONWIJS BEDANKT DAAR VOOR!

In onderstaand filmpje vertellen Corina en Daisy alles over het weer mogen openen van de salon en over het inplannen van afspraken.

Vanaf woensdag 3 maart mogen wij eindelijk weer onze passie uitoefenen; wij gaan weer open!

In deze roerige tijd zijn wij daar enorm blij mee, maar wij willen toch graag een aantal dingen met jullie delen.

Wij willen gezond blijven en wij willen ook dat onze klanten gezond blijven. Maar wat wij ook heel belangrijk vinden is, dat jullie met een ontspannen gevoel en blij de kapsalon weer verlaten. Onze kapsalon is aangepast aan alle richtlijnen en eisen die er worden gesteld; het ziet er dus allemaal iets anders uit. Misschien hebben jullie dat al gezien op Facebook, waar wij jullie op de hoogte hebben gehouden van de ontwikkelingen.

Onze aanpassingen

Uiteraard staan wij te springen om jullie haar weer mooi te maken, maar moeten ons ook aan regels houden. Wij hebben deze “huishoudelijke” regels even op een rijtje gezet.

  • Wij werken alleen op afspraak, tijdens dit gesprek zullen wij je vragen of je gezond bent
  • Wij zullen je ook bij binnenkomst weer vragen of je gezond bent.
  • Voordat wij starten met de behandeling is het laten wassen van je haar verplicht (bepaalde behandelingen uitgezonderd; wij zullen je haar in dat geval met handschoenen aan knippen)
  • Bij de behandeling wordt een corona toeslag gerekend van € 2,00
  • Maximaal 5 minuten voor de afspraak in de salon te komen
  • Wij zorgen voor voldoende tijd/ruimte tussen de afspraken
  • Wij desinfecteren ons materiaal na iedere klant
  •  Wij hebben helaas geen magazines liggen i.v.m. de hygiëne maatregelen. TIPS: podcast luisteren, zelf tijdschrift meenemen of Netflix kijken op je I-pad of telefoon.
  • Maar vooral niet vergeten, NEEM JE GLIMLACH MEE!

Bij vragen

Heb je nog vragen, aarzel niet en neem contact met ons op! Wij staan uiteraard altijd klaar om jullie vragen te beantwoorden over de regels met betrekking tot een verantwoord kappersbezoek. Maar nog belangrijker; wij zijn weer klaar voor jullie! Zijn jullie weer klaar voor ons? Bel ons dan voor een afspraak, dat kan op 075-6843634 of 06-21210865.

Tot snel!

Liefs, van ons allemaal,

Corina & Daisy

Amanda, Anne-Marie, Esmeralda, Rinny & Esther

 

 

 

 

 

 

 

 

Corinas Haarmode hygiëne protocol