Haarverlenging en hairextensions

Haarverlenging, extensions of juist dikker en voller haar. Het kan allemaal! De extensions die wij gebruiken zijn gemaakt van echt haar van de beste kwaliteit en zijn verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren.

Wij maken in de salon al jaren gebruik van de extensions van het merk Great Lengths en zijn daar erg tevreden over. Maar wat maken de hairextensions van Great Lengths zo bijzonder?

Great Lengths

Great Lengths is een haarvermeerderingssysteem dat bestaat uit hairextensions. Hairextensions zijn strengen haar die afzonderlijk worden aangebracht. De strengen haar hebben verschillende diktes en diversen lengtes, zoals 30, 40, 50 en 60 centimeter.

Zo worden de extensions bevestigd 

De top van de hairextension heeft een minuscuul kunststofje voor de bevestiging aan het eigen haar. Qua stevigheid kan deze rustig een jaar in het haar blijven. In de praktijk is dat anders en dat heeft allemaal te maken met onze natuurlijke haaruitval en onze eigen haar groei. Dat is per persoon verschillend. Daarom wordt de standaard dikte van de extension gemiddeld vier tot vijf maanden in het haar gedragen. Voor de dunnere extension, ook wel Fines genoemd is dat twee tot drie maanden.

Great Lengths beschadigt het eigen haar niet

Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet. Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar doordat allerlei andere behandelingen overbodig zijn! Een Great Lengths behandeling is altijd in handen van de erkende Great Lengths kapsalon, zoals Corina’s Haarmode.

Gemaakt van echt natuurhaar

De extensions van Great Lengths zijn van nature glanzend en veerkrachtig. Dit komt door de ultieme haar kwaliteit van 100% natuurhaar. Alle haarschubjes zijn aanwezig en zijn in het haar op groeirichting geselecteerd. Bij normaal dagelijks onderhoud gaat het haar niet knopen.

Great Lengths in 50 verschillende kleuren

De hair extensions van Great Lengths zijn verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleuren! Deze kleuren kunnen oneindig worden gemengd. Bij normaal gebruik en onderhoud is het haar kleurvast.

Heeft u interesse in haarverlenging of hairextensions, kom dan gerust bij ons langs in de salon voor advies, informatie of plaatsing van de extensions.