Welkom bij Corina´s Haarmode

Corina´s haarmode is al meer dan 20 jaar de kapsalon in Oostzaan voor dames, heren, jong en oud.

We zijn gespecialiseerd in kleuren en haarverlenging, maar bieden daarnaast nog een ruim aanbod van behandelingen aan. Zoals speciale haartreatments, afgestemd op jouw type haar, voor volledige verzorging of de gevoelige hoofdhuid. Uiteraard worden de heren niet overgeslagen. We bieden een ruim aanbod van treatments, speciaal voor mannen. En je laten stralen op de mooiste dag van je leven, we zetten daar ons voor de volle honderd procent voor in en creëren graag, samen met jou, het bruidskapsel van je dromen. Zodat je net dat extra beetje straalt op je bruiloft.

Haar styling workshops

Regelmatig organiseren we haar styling workshops in Oostzaan, waar we je leren hoe je dat ene mooie kapsel kunt maken of van die prachtige hippe vlechten. De workshops wisselen van thema, hou de styling workshop pagina dan ook goed in de gaten.

De laatste trends en de nieuwste technieken

We vinden scholing erg belangrijk en volgen daarom regelmatig trainingen en cursussen, waardoor we altijd op de hoogte zijn van het laatste modebeeld en de nieuwste trends.

Jouw persoonlijke wensen

Natuurlijk staan jouw persoonlijke wensen centraal en samen met onze expertise en creativiteit proberen we ervoor te zorgen dat je altijd met een goed gevoel en een mooi kapsel de salon weer verlaat. Altijd in een ontspannen sfeer en onder het genot van een kopje koffie of thee.

CORINA & DAISY

Moeder, dochter en collega’s

Corina’s Haarmode is de kapsalon van Corina en Daisy Schindeler. Moeder en dochter, maar bovendien ook collega’s, die dagelijks met hun team van kapsters vol enthousiasme voor je klaarstaan.

Scholing vinden wij heel belangrijk en zijn daardoor altijd op de hoogte van het laatste modebeeld, de nieuwste technieken en de trends van het moment.

Je vindt de salon in het centrum van Oostzaan.