Greath Lenghts

Wat is Great Lengths?

Great Lengths is een haarvermeerderingssysteem dat bestaat uit hairextensions. Hairextensions zijn strengen haar en worden afzonderlijk aangebracht. De strengen haar hebben verschillende diktes en diversen lengtes o.a. 30- 40-50-60 cm. De top van de hairextension heeft een minuscuul kunststofje voor de bevestiging aan het eigen haar. Qua stevigheid kan deze rustig een jaar in het haar blijven. Maar… wij hebben een natuurlijke haaruitval en ons eigen haar groeit. Dat verschilt per persoon. Daarom wordt de standaard dikte van de extension gemiddeld vier tot vijf maanden in het haar gedragen. Voor de dunnere extension, ookwel Fines genoemd is dat twee tot drie maanden.

Great Lengths beschadigd het eigen haar niet!

Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet. Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar doordat allerlei andere behandelingen overbodig zijn. Kortom je bent happy met je haar, dus happy with life! Een Great Lengths behandeling is in handen van de erkende Great Lengths kapsalon.

Great Lengths is natuurhaar!

Great Lengths is van nature glanzend en veerkrachtig. Dat kan alleen door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar. Alle haarschubjes zijn aanwezig en dientengevolge is het haar op groeirichting geselecteerd. Bij normaal dagelijks onderhoud gaat het haar niet knopen.

 Great Lengths kleuren!

Great Lengths heeft een scala van 50 kleuren. Deze kleuren kunnen oneindig worden gemengd. Bij normaal gebruik en onderhoud is het haar kleurvast.

 Heeft u intresse kom gerust bij ons langs in de salon.

www.greatlentghs.nl

 

 

Foto’s klanten Corina’s Haarmode

[nggallery id=1]

Foto’s in de fabriek van Great Lengths in Rome

[nggallery id=3]