Treatments

 

We bieden een aantal luxueuze treatments aan met de beste ingrediënten gericht op de beste verzorging van je haar en het behoud van de kleur. Alle treatments worden afgestemd op jouw haartype.

REBORN

TREATMENT
€34,00

Een luxueuze treatment, met drie verzorgende bestanddelen, voor een langdurige verbetering van de kwaliteit van haar & hoofdhuid. Voor haar wat direct voller, gezonder en sterker aanvoelt.

INTENSE

TREATMENT
€25,50

Intensieve Treatment met twee verzorgende voordelen voor een intensieve haartransformatie. De behandeling zorgt direct gezonder & sterker haar. Met recht een intense treatment.

ENERGIE BLOW DRY

TREATMENT
€9,50

Express finishing treatment die extra elasticiteit biedt. De ideale voorbereiding op een föhnbehandeling met een langdurig blijvend resultaat. Geeft een nog langere behoud van de look.

ESSENTIAL

TREATMENT
€10,50

Deze treatment met gerichte verzorgende ingrediënten, laat het haar diepgaand verzorgd en actief vernieuwd aanvoelen. Het is geschikt voor fijn tot dik haar. Word helemaal op jou haar aangepast.

PERM LOCK

TREATMENT
€13

Intensieve Treatment na een permanente behandeling. Het geeft je haar vitale elasticiteit en veerkrachtige soepelheid. We gebruiken een luxueus product om het haar te omhullen met ultieme luxe, die afgestemd is op jouw haartype.

COLORLOCK

TREATMENT
€13

Essentiële stap voor langer kleurbehoud. Neutraliseert haar & hoofdhuid. Ideaal voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Geeft directe ontspanning aan de hoofdhuid, ideaal voor mensen met een gevoelige hoofdhuid.

MOLECULIAR HAIR REFILLING

TREATMENT
€9,50

Treatment voor een directe versterking en reconstructie van de haarvezel zonder het zwaar te maken. Hierdoor ziet het haar er beter uit, voelt het beter aan en en krijgt het meer weerstand. Blijft 4-5 wasbeurten in het haar waarna zelf bijhouden mogelijk is. Geeft een direct voelbaar en zichtbaar resultaat.

Al onze behandelingen zijn inclusief een heerlijke hoofdhuidmassage!