Haarverlenging en hairextensions

Haarverlenging, extensions of juist dikker en voller haar. Het kan allemaal! De extensions die wij gebruiken zijn gemaakt van echt haar van de beste kwaliteit en zijn verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren.

Wij maken in de salon al jaren gebruik van de extensions van het merk Great Lengths en zijn daar erg tevreden over. Maar wat maken de hairextensions van Great Lengths zo bijzonder?

Great Lengths

Great Lengths is een haarvermeerderingssysteem dat bestaat uit hairextensions. Hairextensions zijn strengen haar die afzonderlijk worden aangebracht. De strengen haar hebben verschillende diktes en diversen lengtes, zoals 30, 40, 50 en 60 centimeter.

Zo worden de extensions bevestigd 

De top van de hairextension heeft een minuscuul kunststofje voor de bevestiging aan het eigen haar. Qua stevigheid kan deze rustig een jaar in het haar blijven. In de praktijk is dat anders en dat heeft allemaal te maken met onze natuurlijke haaruitval en onze eigen haar groei. Dat is per persoon verschillend. Daarom wordt de standaard dikte van de extension gemiddeld vier tot vijf maanden in het haar gedragen. Voor de dunnere extension, ook wel Fines genoemd is dat twee tot drie maanden.

Great Lengths beschadigt het eigen haar niet

Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet. Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar doordat allerlei andere behandelingen overbodig zijn! Een Great Lengths behandeling is altijd in handen van de erkende Great Lengths kapsalon, zoals Corina’s Haarmode.

Gemaakt van echt natuurhaar

De extensions van Great Lengths zijn van nature glanzend en veerkrachtig. Dit komt door de ultieme haar kwaliteit van 100% natuurhaar. Alle haarschubjes zijn aanwezig en zijn in het haar op groeirichting geselecteerd. Bij normaal dagelijks onderhoud gaat het haar niet knopen.

Great Lengths in 50 verschillende kleuren 

De hair extensions van Great Lengths zijn verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleuren! Deze kleuren kunnen oneindig worden gemengd. Bij normaal gebruik en onderhoud is het haar kleurvast.

Heeft u interesse in haarverlenging of hairextensions, kom dan gerust bij ons langs in de salon voor advies, informatie of plaatsing van de extensions.

Nu bij ons in de salon verkrijgbaar: Bgorgeous hairweaves

We dromen allemaal van langer en voller haar.

De een wordt er mee geboren en de ander moet er net wat meer moeite voor doen. Maar geloof ons, je bent heus niet de enige!

Wij helpen je dan ook graag aan een mooie volle bos met haar. Voor ieder type haar hebben wij de geschikte hair weaves. Zachte en glanzende extensions, geschikt voor elk type haar. Beschikbaar in steil of een lichte slag. Verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren.

De techniek

De hair weaves worden ingezet door middel van een speciale techniek. Door middel van kraaltjes zetten wij de haarbanen vast in het eigen haar.

De micro ring techniek manier beschadigt het eigen haar niet. Sterker nog, het eigen haar wordt door gebruik van de hair weaves sterker en dikker, omdat de hair weaves het haar ook deels beschermen en daardoor de punten van het eigen haar minder snel slijten.

De eerste afspraak

Bij de eerste afspraak bepalen wij door middel van kleurstalen welke kleur weave bij jou past, en wat jou wensen zijn.

Wil je graag een complete verlenging ? Of wil je liever wat voller haar, maar ben je tevreden over de lengte van je haar.

Daarna plaatsen we de weaves , knippen we het in de gewenste lengte en fohnen/stylen we het in het gewenste model. We maken dan weer een afspraak over 4-6 weken om de weaves weer omhoog te plaatsen.

Hoeveel weaves heb jij nodig?

Het aantal hair weaves dat je nodig hebt is afhankelijk van of je een haarverlenging of een haarverdikking wilt, de conditie van je eigen haar en welk effect je wilt bereiken. Ga je puur voor meer volume, dan is 1 tot 2 hair weaves (25 gr per hair weave) genoeg.

Ga je voor volume én verlenging, dan heb je bij dun tot normaal haar 3 tot 4 banen nodig (75 – 100 gr) en bij dik haar 4 tot 6 (100 tot 150 gram).

Verzorging

In principe is de verzorging van hairweaves niet heel anders dan hoe je je eigen haar verzorgd! Het is wel erg belangrijk dat je er voorzichtig mee omgaat, vooral tijdens het wassen en drogen van het haar.

Natuurlijk helpt het als je elke ochtend en elke avond de extensions goed borstelt met een kwalitatief hoogwaardige borstel die je haarschubben niet beschadigt!

Niet iedere shampoo is even prettig voor hairweaves

Bij een goede shampoo zal zowel je eigen haar als de hair weave zacht en soepel blijven aanvoelen en niet klitten.

Het is daarom belangrijk dat je een shampoo en conditioner kiest die het haar goed verzorgd

De prijzen

* de eerste afspraak hierbij zit het intakegesprek, de kleurbepaling, het knippen en het stylen van het haar en natuurlijk een lekker kopje koffie. € 80,-

* 1 weave € 125,-

* 2 weaves € 250,-

* 3 weaves € 375,-

* 4 weaves € 500,-

* halve weave (nekpartij) € 75,- p.st.

* omhoogplaatsing € 25,- p.st.

 

Voor meer informatie kun je ons altijd even bellen of mailen.