Corina’s Haarmode 25 jaar!

Wat op 2 december 1993 begon in een tot kapsalon omgebouwde garage, is op 2 december 2018 uitgegroeid tot een indrukwekkende kapsalon in het hart van Oostzaan.

Corina’s Haarmode: een begrip in Oostzaan!

Wij kunnen inmiddels stellen dat Corina’s Haarmode ook buiten de grenzen van Oostzaan een begrip is. Niet in de laatste plaats doordat Daisy, dochter van Corina, sinds 2005 ook deel uit maakt van het team. Daisy heeft al diverse indrukwekkende prijzen gehaald op Nationaal niveau in verschillende disciplines!

Het team volgt de nieuwste trends op de voet, door met regelmaat cursussen te volgen om de nieuwste technieken en kleuren ook in Corina’s kapsalon te kunnen toepassen. Maar ook heel belangrijk: dit vakmanschap gaat nog steeds hand in hand met gezelligheid; een behandeling onder het genot van een heerlijke kop koffie en een gezellig praatje.

Maar het beperkt zich in de salon niet alleen tot gediplomeerde kapsters; Daisy heeft ook een visagie opleiding met goed gevolg afgelegd. Hiedoor kunnen ook bruiden hier terecht voor het ‘complete plaatje’; haar en make-up tot in de puntjes verzorgd. Geen zorg… ook de bruidegom is hier in uitstekende handen!

Wilt u “zien” hoe dit allemaal zo is gegroeid in 25 jaar?  Hier onder is een fotoreportage door de jaren heen opgenomen. Nieuwsgierig hoe het NU is? Kerkbuurt 17 in Oostzaan!

Het team van Corina’s Haarmode staat voor u klaar:

Corina, Daisy, Rinny, Annemarie, Amanda, Esther en de stagiares .