knippen haarsalon corinas haarmode

KNIPPEN

We knippen in de salon zowel dames, heren als kinderen. Als salon zijnde hechten we veel waarde aan scholing. Onze kapsters zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste technieken en nieuwste trends, zodat je altijd met een tevreden gevoel en een goed geknipt en gestyled kapsel de salon weer verlaat.

Bij het kiezen van een kapsel of nieuwe look kijken we altijd naar wat het beste bij jou staat en past, voor het mooiste resultaat.

KLEUREN

Corina’s Haarmode is een expert op het gebied van kleuren. Voor subtiele kleurnuances, balayage, de laatste trends of ga je juist voor een voor jou hele nieuwe kleur of coupe, we helpen je er graag mee.

Doordat we veel scholing doen op het gebied van kleuren, zijn onze kapsters altijd op de hoogte van de nieuwste kleurtechnieken en de laatste trends.

Kleuren corina's haarmode
Haartreatments Corinas Haarmode

HAAR TREATMENTS

Wil je je haar net dat beetje extra verzorging bieden? Of er juist voor zorgen dat je kleur nog langer mooi blijft?

Kies dan een van onze 7 treatments met de beste ingrediënten, altijd gericht op de beste verzorging van je haar en het behoud van de kleur!

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Combineer je kappersbezoek met het epileren of harsen van je wenkbrauwen, kin, kaaklijn, wang of bovenlip.

Naast het traditionele epileren bieden we ook epileren met touw aan. Deze bekende Oosterse wijze van epileren heeft vele voordelen, we vertellen je er graag meer over.

Epileren en harsen Corina's Haarmode Oostzaan
Haarverlenging Corinas Haarmode

HAARVERLENGING

Haarverlenging, extensions of juist dikker en voller haar. Het kan allemaal! De extensions die wij gebruiken zijn gemaakt van echt haar van de beste kwaliteit en zijn verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren.

Wij maken in de salon al jaren gebruik van de extensions van het merk Great Lengths en zijn daar erg tevreden over. Maar wat maken de hairextensions van Great Lengths zo bijzonder?